Pitanje Za Sastanke Oko čega Si Strastven

Pijuckala je vino i seckano povrće, praveći hrpe sastojaka, spremna da pripremi svoj prvi obrok za Brandona kada se vrati kući.
Njegov osmijeh je blistao, oči su mu blistale u njoj. On je zapravo koristio TU riječ, NJENU riječ. Poznavala je ovog čovjeka, znala je da je dobar, ljubazan i nježan, i znala je da nema čega da ga se plaši. Smješkajući se sebi, odlučila je da pripremi obrok za svog slatkog Brandona. Konačno, stao je pred nju u svojim uskim gaćicama, a erekcija mu je bila napregnuta o tkaninu.

Polako se sagnuo da je poljubi, njegov poljubac je bio divan kao što se nadala, njegovo malo grubo lice od kojeg je drhtala i zaboljela pitanje za sastanke oko čega si strastven. Njena usta su formirala malo O kao suočila se licem u lice sa čovjekom u kojeg se zaljubila posljednjih mjeseci.

Brandon je bio vrlo verbalan, uvjeravajući je da ga ona jako uzbuđuje. Polako mu se otvorila, govoreći mu svoje strahove o ljubavi i predanosti. Njene gole noge, koliko god bile kratke, bile su zgodne i lijepo preplanule.
Zasukala je rukave, osjećajući se vrlo sićušno i ženstveno u njegovoj odjeći. Dolazila bi kući s posla, istuširala se i raskomotila se, večerala i onda se smjestila na kauč, čekajući da pozdravi njegov glas pun ljubavi katolička web stranica za upoznavanje irska.

Dimity mu je podigao pogled u lice."Volim te", rekli su oboje.

Najbolje ponude U kategoriji