šta Očekivati ​​na Ultrazvuku Za Upoznavanje

Naslovi su bili kratki i dvosmisleni - 'Dec '14', 'Peg' i 'Heya'. Bolelo je kao pakao. Možda je zabacivanje završilo rano. Sperma je otrčala niz moj monitor i poprskala prednji dio video plejera.
Počela je dozivati ​​moje ime. Odabrao sam najmanji i zgrabio bocu maziva vratio se u kupatilo. Adrenalin je plivao kroz mene dok se iščekivanje gradilo.

Prskalo je po zidu i još tri udarca poprskalo je popločan pod. Nisam mogao da zamislim šta bi se desilo da me mama zateče kako ležim na svom krevetu, sa kitom u ruci, kako udišem miris njene mace.

U početku tiho, ali onda je postalo glasnije i hitnije. Hteo sam da prstimam svoju majku. Usne su se susrele, ali je samo nagovještaj njenih usnih usana prolazio. Njena kosa je češljala moje ruke i sve što sam želio je da se sagnem i uhvatim njene grudi. Drugi je bio jednodijelni PCV skit i gornji dio koji se zatvarao rajsferšlusom niz leđa. Znam da zvuči čudno, ali tu nema privlačnosti - ona mi je majka zaboga. Pravila je neke zvukove kao da svršava, ali mislim da je glumila. Bilo je mnogo više njega na vidiku od nje. Ne u stvarnom životu, već u mojoj glavi. Očajnički sam tražio oslobađanje pa sam otišao u kupaonicu i prao sve dok nisam našao par njenih gaćica. Moj kurac je bjesnio, sperma je blistala na kraju šta očekivati ​​na ultrazvuku za upoznavanje.

Najbolje ponude U kategoriji