Koliko Daleko U Zabavljanje Treba Da Se Ljubiš

Osjetila sam kako mi njegov jezik gura zube, i dok sam polako otvarala usne, njegov je jezik zaronio u moja usta s rukama na potiljku privlačeći me bliže. Rekao je ok i ja sam zgrabio kišno odijelo sa zadnjeg sjedišta auta.

Mislio sam da je ovo jako lijepo od njega jer nisam rekao šta ću učiniti, iako smo razgovarali da li imamo nešto sa sobom dok smo bili u pabu. U ovom trenutku smo shvatili da je pljuštala kiša pa smo potrčali prema svojim automobilima, s ciljem da me Mike prati jer sam znao da je u blizini tiho mjesto gdje smo mogli razgovarati i dijeliti više. Brzo smo saznali da dijelimo ljubav prema svim stvarima za kišu, kožu, gumu, pvc i najlon i to u mnogo različitih oblika, ali oboje smo bili nervozni zbog razgovora kao s nekim drugim. ipak... Kada se nisam odmaknula, ponovo nam je spojio usne i konačno pritisnuo jače. Shvatili smo da vrijeme prolazi i da smo uživali u međusobnom društvu. Rekla sam mu da ako me uvek tako ljubi, verovatno bi me mogao nagovoriti da uradim bilo šta za njega!Tokom poljupca, dohvatila sam i uhvatila njegov ukočeni penis kroz rubove njegovog maca i tako ga milovala. Odgovorio sam da je uvijek bilo. Usnama sam obavio glavu njegovog kuraca i okusio njegovu precum.
Sve što bi svaki prolaznik vidio bilo je njega sa nečim što je ličilo na lopticu koja se kreće u krilu, ali ja sam bio u rubber mac nebu... Oslonila sam ruke na njegova bedra i nastavila da povlačim njegovu erekciju kroz nabore njegovog maca, i pomerila sam glavu da ližem i njuškam njegov nabrekli član. Milovala sam ga i lizala vrh njegovog penisa, izvlačeći iz njega veliki uzdah. Rekao je da se presvukao u svoj Mac kako bismo mogli opuštenije razgovarati ako smo oboje obučeni za tu ulogu. Ležali smo sa njegovom rukom oko mene dok mu se disanje vratilo u normalu. Upoznao sam Mikea na ovom forumu, jednostavno tako. Imao je otvorena stražnja vrata spremna da se popnem i tada sam primijetio da ima staklo za privatnost postavljeno na stražnje prozore.

Stavio mi je ruku oko ramena i privukao me bliže, dok su naša odjeća za kišu, njegov Mac i moje kišno odijelo šuštali i pucketali od pokreta. Međutim, na kraju smo se dogovorili da se nađemo u lokalnom pubu na pola puta između gdje smo živjeli jednog ručka na piće.
Mislio sam da bih mogao riskirati da se oblačim jer mi je to možda jedina šansa sa kolegom obožavateljicom kišne odjeće. Njegovo stenjanje je postalo hitnije i glasnije dok je govorio da svršava...
Prozori na autu su se zamaglili pa sam skinuo odjeću osim par ženskih crnih čipkanih gaćica koje sam obično nosio ispod odjeće jer sam volio tajni osjećaj njih na svojoj koži. U svakom slučaju, zakopčao sam kišno odijelo i skočio iz auta na kišu i odjurio do Mikeovog auta. Moj dečko također ima fetiš od lateksa i kad ga dobijem, obući ću ga za njega i vidjeti kako će njegov penis reagirati.

Moja erekcija je sada bila očigledna i on me je pitao da li me nošenje kišne odeće uvek čini takvom, pokazujući na moje prepone. Mislio je da je, dok smo razgovarali o svim ovim stvarima, bio iznenađen koliko se brzo uzbudio i da je to što me je vidio obučenog samo pojačalo osjećaje.
Privukao me bliže sebi i nježno okrznuo moje usne svojima. Bio sam svjestan da sam vrlo blizu, da su se nevjerovatni lični mirisi znoja i daha i gume i PVC-a miješali. Predložio je da odemo i nađemo mjesto za otvorenije razgovore i tako smo izašli iz kafane. Očigledno je volio milovati moje ruke i torzo kroz moje pvc kišno odijelo, a otišao je dalje da testira moje uzbuđenje koliko daleko u zabavljanje treba da se ljubiš.
Dok sam klečala tamo s njegovom erekcijom u ustima, povukla sam skute njegovog sbr-a pravo preko glave, tako da sam bila okružena mirisima i šuštanjem njegovog maca dok je dostizao svoj vrhunac. Nakon što smo prekinuli prvi poljubac, ostavila sam ruku na njegovim preponama. Stavio mi je ruku na bedro i stisnuo pvc uz moju nogu, rekavši da izgledam veoma seksi i da ga situacija napaljuje. Njegova tehnika ljubljenja je bila božanstvena, a prošlo je nekoliko minuta prije nego što smo oboje morali izaći na zrak. Možda ćemo dodati PVC u našu seksualnu igru.. To je bilo zato što sam želio da obučem svoje kišno odijelo prije nego što ponovo izađem na kišu. Uskočio sam u auto i zatvorio vrata za sobom. Mirisao je na muževne mirise, na znoj, možda na mošusni ustajali urin, i talk, i naravno, na toplu, mokru gumu. Razmijenili smo pozdrave, znajući jedni druge za neki oblik kišne odjeće, inače ne bismo bili ovdje članovi.Živio je relativno blizu mene pa smo mislili da pokušamo dogovoriti sastanak da vidimo da li se slažemo i da dopustimo prijateljstvu da nas odvede kuda hoće.

Najbolje ponude U kategoriji