Izlaziti S Nekim Sa Bpd I Bipolarnim

Gurnula je prste među usne i njima prešla preko tvrdog klitorisa, od čega je zadrhtala. Uprkos sveprisutnoj čežnji za najintimnijim i erotskim susretima sa lepim mladim devojkama, Džoana je bila veoma selektivna. Radila je za veliki medijski biznis na poziciji menadžerske administracije i uživala je u dobrom društvenom životu. Bila je to erotska spavaća soba, uređena u tamnim, bogatim bojama, sa erotskim fotografijama, umjetničkim djelima i skulpturama po sobi i velikim krevetom s dramatičnim metalnim uzglavljem koji je dominirao središtem sobe. Joanne je živjela dvostrukim životom.

Mel je rekla da je bila iznenađena jer je mislila da je veoma privlačna dama. Joanne je prešla preko sobe, uzela kameru iz fioke i počela da fotografiše, govoreći Melanie kako da pozira stojeći uzjaha, gurajući grudi naprijed i izgledajući iznenađeno.

Joanne se nasmiješila i rekla Melanie da se skine i ušla u sopstveno kupatilo i počela da se kupa. Da je voljna, bila bi zadovoljna više nego ikada prije. Joanne nije znala kako izgleda tipična lezbijka, ali je bila prilično sigurna da nije ništa slično tome.

Zatim je otkopčala bluzu i skinula je, a zatim i grudnjak. Skinula se, ostavila štikle i prišla Melanie, poljubila je u usta, uhvatila je za ruku i odvela je u kupatilo. Joanne je zamalo stala na putu. Držali su se i ljubili, a Joanne je rekla Melanie da je opere sunđerom što je Melani i učinila, dajući kompliment Joanne za njeno tijelo. Ruka joj se ušuljala ispod njene suknje i osetila je koliko je mokra. Mogla je pojebati toliko, ali je više voljela kvalitet nego kvantitet i gotovo je osjetila da kada se to ipak dogodilo, njena prijašnja suzdržanost povećala je zadovoljstvo u aktivnostima na najviši nivo. Primijetila je da je Mel gotovo podsvjesno lagano razdvojila noge i misli da je Mel lezbijka ili bi preplavile Joannein um i ponovo joj se maca navlažila. Rukovali su se i predstavili se, a Melanie je bila veoma topla i prijateljska, gledajući direktno u Džoan. Iznenada je predmet u njenoj mački uklonjen i mogla je osjetiti kako joj se nabija na anus.
Joanne je bila zapanjena. Mel je podigao pogled na nju.
Držala je Joanninu desnu dojku i nježno je poljubila, a zatim je liznula, uzela bradavicu duboko u svoja usta i sisala je, izmamivši tiho jecanje od Joanne. Stalno je držala Joanne pogled, imala je lijep način da grize i oblizuje usne dok je razmišljala, neprestano gledajući Joanne i igrajući se njenom kosom. Joanne je uzela Melaninu kosu i skupila u čvrst konjski rep i pričvrstila je trakom.
Prošlo je najmanje četiri mjeseca otkako je Joanne zadnji put probala macu ili je njena pička uistinu obožavala i neprestano je boljela za tim. Joanne je dugo i pažljivo gledala Mela, a Mel se osvrnula.
Imala je dosta igračaka i široku lepezu lezbejskih web stranica koje je pregledavala dok je bila zadovoljna, ali to nije bilo ni približno tako uzbudljivo kao kontrola stvarnog mesa. Zatim je prešla na lijevu dojku i ponovila proces, ostavljajući joj ruku da zamota desnu bradavicu i povuče prsten izlaziti s nekim sa bpd i bipolarnim.

Najbolje ponude U kategoriji