Zabavljanje Sa Nekim Sa Bpd Tumblr

Da, možemo to da uradimo. Sta sad, rekli su. Počeo sam jebati Anu dok je njena sestra jebala muža.

Anonu 1. U stvari jedva sam čekao da vidim Aninu sestru golu. Dok je moj kurac još pulsirao, zamolite Anu da se održi. Hoces li nesto da uradis?Pitam. Razgovarala sam s njim, pričala sam mu o svom braku i o tome kako bih voljela izaći i "srediti" stvari. Nisam mogao više da izdržim, ejakulirao sam u Anino sestrinsko dupe. Noć je počela da pada, nakon večere i nekoliko pića došlo je vrijeme za zlo. Uživao sam u svakoj sekundi. Ana nije mogla da kaže ni reč, sestrin muž je hteo da kaže nešto otvorenih usta, ali ne izlaze riječi.
Zar nije pošteno?Kada vam je engleski drugi jezik, trebalo bi da nam budete ljubazni da to unapred objavite. Da ona je odgovorila.

Rekao sam: "Vidi, znam i svi u ovoj prostoriji znaju šta se dešava između Ane i tebe (suočavajući se sa deverom) vas dvoje imate seksualne odnose ko zna koliko dugo ovo mora da prestane ili ja idem u policija...ili se svi morate sloziti da imamo seks, mi bi mijenjali pice a zena bi mijenjala kurac...sta ce biti?Cula sam muza kako šapuce "ti si lud"...pocela sam od skinuvši vojnički kaiš pa pantalone i potpuno goli rekao im šta čekate?Oklevajući jedan po jedan počele su da se skidaju zabavljanje sa nekim sa bpd tumblr. Znali biste da ste pratili moje prethodne objave. I meni je bilo teško čitati speed dating festival.
Ovaj put sestra muž je ušao u Anino dupe dok sam ja bio u njenoj pički. Mogao sam reći da je majci nešto na pameti i da jedva čeka da mi kaže.
Jasno je da engleski nije prvi jezik ovog pisca.

Najbolje ponude U kategoriji