Preisvergleich Online Dating

Nije moj prvi izbor, ali ne bih se bunio da pokušam ponovo.""Zapaženo", rekao je Denby, klizeći svojim tijelom preko Lisinog dok se postavljala kako bi se vratila pod vrući mlaz."I, usudi se."Lisa je razmišljala na trenutak."U redu, potpuno ne originalno, ali... S dovoljno obloženim prstom, podigla ga je prema Lisi koja je izašla iz tuš-spray i nagnula se naprijed. Stoga vas usuđujem da probate ono što je iza vrata broj tri."Lisa je podigla obrve, ali bljesak osmijeha koji joj je prešao usnama rekao je Denbyju da je njen prijatelj igra. Samo ne znam." Denby je shvatila šta je njena prijateljica rekla. "Znam, ja Vjerovatno sam u neredu tko će to platiti kasnije, ali tu je. Ispran, Den se suočio s Lizom i gurnuo je okolo dok je uzimao komad sapuna. Denby se nadala da će njena prijateljica to odbaciti tako da se sada ne mora suočiti s tim.Šta ako je on više volio nju nego Lizu?Zamutilo je vodu. Osjećao bih se krivim da se smirite kada bih mogao nešto učiniti po tom pitanju." Lisa se činilo da se ukočila pod njenim dodirom.

Dok je Lisa pozorno promatrala, kliznula je kažiprstom u vrlo mokru macu. "Iskreno, nisam siguran šta da mislim o njemu. Uskoro je matura i znam da ću preći tu barijeru čim budem mogao sa Šonom. "Ti i Andy", rekla je Lisa. Treće pravilo M kluba: Ne dirajte nikoga osim sebe.Četvrto pravilo: Nema uređaja za snimanje. Vjerujem toj dvojici i dobro sam što je to na otvorenom."To. Možda ne bih trebao biti toliko zabrinut zbog toga i možda ću, ako malo razmislim, reći da. Ne znam da li bih to mogao učiniti, čak i ako se ti i Sean slažete s tim. Dakle, da, mislim po slovu zakona ili izgovoreno obećanje, ja sam jasan kada su devojke u pitanju."Lisa se odmaknula kako bi pustila Denbyja da uđe u vodu i ispere se."Pa, ne krivim te što ovo nikad nisi očekivao", rekla je Lisa."I ja sigurno nisam. I sigurno mi nije smetalo.""Pa, jedno je što smo se zezali privatno, a nešto drugo da to radimo pred momcima."Lisa je klimnula."U redu je. Da li se Lisa nadala upravo takvom scenariju, gdje su se momci zamijenili?Odjednom je tlo ispod Denovog svijeta postalo mnogo manje sigurno."Već sam odgovorila", rekla je, pokušavajući da se ponaša smireno."Sljedeće skretanje. Lisa je nakratko zastala kako bi uzela nekoliko svježih ručnika iz ormara za posteljinu, a zatim je odvela do glavne kupke i uključila vodu.
Gledali su TV u tišini neko vrijeme prije nego što je Den osjetio potrebu da kaže nešto, bilo šta."Postoji li nešto što ste htjeli raditi večeras?"Lizina pažnja je ostala na TV-u, ali se ugrizla za usnu i činilo se da razmišlja kako ili šta da odgovori."Zapravo, ne bih imao ništa protiv tuširanja nakon hidromasažne kade i svega toga.""U redu."Nije to bilo baš ono o čemu je Denby pitao, ali bio je razuman odgovor. Nije da joj se nije svidjelo da su tamo - bilo je zabavno gledati njihova gola tijela i gledati ih kako se ponašaju kao budale pokušavajući pronaći načine da nju ili Lisu natjeraju da kažu više o tome šta (ako išta) oni' uradili zajedno ili planirali da urade nakon što dečaci odu. Peto pravilo: Bez odjeće ispod struka.Šesto pravilo: Ako ste prvi put u M klubu, morate masturbirati preisvergleich online dating. Ali sa Seanom je drugačije. Samo što je to bila njegova ideja."Lisa je odmahnula glavom, smiješeći se."On je potpuno zaljubljen u tebe, znaš."To opet. Istina. Vjerovatno smo propustili priliku da dobijemo sve što smo htjeli od njih samo za malu emisiju."Lisa je pucnula prstima."Prokletstvo. Denby je stao na vratima kupatila, ali ju je Lisa vukla dalje."Tuširati?"Lisa se nasmiješila."Da, ali onaj dobar", rekla je."I sve dok mame i tate nema..." "Oh, lijepo."Denby je prije nekoliko godina vidio tuš u glavnoj kadi i maglovito ga se sjećao kao da je to bio lijep prostor od stakla i kamena, dovoljno velik da se dvije osobe mogu udobno smjestiti. Da je bilo ovo drugo, ponudila bi da se Denbyju prvo istušira.Činilo se kao još jedna odskočna daska do nečeg drugog između njih, a Lisa je prepustila njoj da odluči hoće li učiniti sljedeći korak."Naravno."Odluka nije bila tako teška. Kad smo sami, on ima taj način na koji se uzbuđujem kao da Šon ništa nije uradio.
Den se malo povukla i spustila ruku na međunožje.

Najbolje ponude U kategoriji