Youtube Ted Talk Online Dating

Otkrilo je da Adam Des-Bois čvrsto spava. Takav čovjek je zaslužio da ima svu pažnju zajednice vukodlaka.
Zazvonio mu je mobilni telefon i on je podigao slušalicu. Kajanje je imalo ime i zvalo se Rachel Adler. Rachel je nedavno prešla na Univerzitet McGill sa Univerziteta Northeastern u svom rodnom Bostonu, Massachusetts.

Dvadeset minuta kasnije našao se na dokovima. Rođen i odrastao u gradu Erfurtu, u državi Tiringija. Starešine klana smatrale su da je vođstvo prevelik teret za široka ramena mladog Adama.
Kako je mogao uspjeti protiv tako moćnog niza protivnika?Pomoć mu je stigla iz najneočekivanijeg izvora. Rachel. Skoro polovina Enforcera Čopora bila je potrebna da ga spreče da ubije Rachel i tipa s kojim ga je prevarila, američkog budala po imenu Eric O'Malley.Čak su i među vukodlacima postojala pravila. Umjesto toga, ona je bila policajac.

Mislio je da je sve u redu. Adama je privukao k njima kao moljce poslovični plamen. Emocija koja se zove kajanje. Reći da je ovo nateralo Adama da kipi od besa, bilo bi malo reći. I veoma mrtav youtube ted talk online dating.
DNK dokazi prikupljeni sa leševa ne odgovaraju Adamovoj krvi i kosi. Obojica su bili više od ljudi. Pojavio se i Albert Des-Pres, najstariji sin Samsona Des-Presa, vođe sada palih francusko-kanadskih vukodlaka iz Montreala. Policijske snage zajednice vukodlaka, same po sebi. Oštrim, hladnim tonom rekla mu je da njegovi lojalni podanici očekuju bolje od njega. I postojao je dobar razlog zašto. Pogotovo sa grabežljivcem na slobodi. I činilo se da im se opklada isplatila. Osvetnička ubistva koja su uključivala ljude i Vukove-Ljude nisu bila kul, čak ni za Pack Royale.

Mnogi ljudi na njegovoj poziciji bi se osjećali pod stresom ili opterećeni. godine i u osnovi je zbacio francuske kanadske vukodlake koji su nekada vladali Montrealom.

Najbolje ponude U kategoriji