Korisnička Imena Muških Stranica Za Upoznavanje

Otvarajući vrata, pronašao sam poruku u kojoj mi je bilo naređeno da skinem svu odjeću i da onda siđem u podrum. Karen je bila ekstatična dok sam jaukala iznova i iznova da mi je bilo tako dobro biti sjeban u dupe.
U stanju u kojem sam bio, bio sam spreman na sve.'Molim te, učinit ću sve', rekao sam. Dok sam ležao na krevetu, pokušavajući da dođem do daha, nisam mogao vjerovati da mogu dobrovoljno uzeti tako veliki kurac u dupe, ali ja sam to učinio i uživao sam u tome izvan ženinih najluđih snova.'To je bilo nevjerovatno', rekao sam.'Nadam se da vam se svidjelo', odgovorila je. Ugurala je još jedan prst u moje dupe, polako ih oba dovela do mog sada rastegnutog anusa. Dolazila je tri puta.

Podižući dugu, debelu, realističnu kitu, rekla mi je da je dugačak 9 i po inča i preko 5 inča u obimu. Kako se moje dupe prilagođavalo veličini ovog kurca, počela me jebati sve brže i brže, udarajući cijelom dužinom tog kurca u i iz mog dupeta svakim udarcem. Osjećala sam se kao da će se rascijepiti na dva dijela dok mi ga je unosila u dupe, centimetar po inč. Zašto ne dođeš kući i igraš se sa mnom, stoji ispod slike.
Rekao sam da sam spreman da pokušam ponovo kad god ona to poželi.'Drago mi je čuti da to kažeš', odgovorila je. Nakon otprilike 10 minuta ovog fantastičnog jebanja, izvukla mi je dildo iz guzice i bacila ga u stranu korisnička imena muških stranica za upoznavanje. Osjetivši moj nadolazeći orgazam, nagnula se i uzela moj kurac u svoja usta dok mi je gurala taj kurac duboko u dupe. Napeo sam se dok je ona polako klizila jednim prstom u moje djevičansko dupe.'Opusti se i uživaj' rekla je dok je drugom rukom milovala moj kurac i jaja.

Kao i prije, počela me jebati tim kurom, isprva polako, kratkim brzim potezima. Premazavši ga lubrikantom, počela je polako da ga uvlači u mene. Moj orgazam je bio toliko intenzivan da sam se zamalo onesvijestila, a moj penis je štrcao velike količine sperme u njena usta i niz grlo.

Ona je skrenula pažnju na moju zadnjicu, puštajući da joj ruke klize između masnih obraza mog dupeta. Mogao sam samo da klimnem glavom dok sam nastavljao da se upijam u njenu ljepotu.

Gurao sam kukovima naprijed-nazad, iznova i iznova klizeći po dužini njenog prsta.

Najbolje ponude U kategoriji