Nova Aplikacija Za Upoznavanje Boston

Stavljajući svoj kurac na mjesto, gurao sam se u nju sve dok mi jaja nisu odskočila o njenu macu. Bila je biseksualna i voljela je voditi ljubav. Ušao sam u nju sa dva prsta i počeo da istražujem u njoj, dok sam usisao njen klitoris u svoja usta i trzao po njenom kraju jezikom.
Dok su počeli plesati, Dougove ruke lutale su njenim tijelom, a njezine ruke počele su milovati njegov penis koji se stvrdnuo. Doug je bio nekoliko inča niži od mene i imao je fiziku za bodibildere. Doug je ponudio svoj kurac Lois, koja ga je počela sisati dok se Clark počeo igrati s Laurinim tijelom. Ahhhh! " povikala je Laura, dok ju je Clarkovo jebanje natjeralo da svrši. Bio sam toliko zaokupljen ženinim zadovoljstvom da sam zaboravio svoje.

Tekuća vatra njene mace se spustila na moj kurac i ostala tamo nova aplikacija za upoznavanje Boston. Kada sam krenuo u to, počela je da se penje po zidovima. Nakon što je sunce zašlo, Lil je ušla unutra da koristi kupatilo, a Doug ju je pratio da osvježi svoje piće.

Iznenadila sam se što je još uvijek bila prilično zategnuta nakon što je imala Clarkovih osam inča u sebi stranica za upoznavanje britanskog Kupida. Laura je rekla, "koliko sam čula, ne trebaju ti."a onda gledajući Lois i Lil dodala je, "kad bolje razmislim, možda bi trebala pojesti nekoliko desetina."Objesivši glavu u lažnom očaju, rekao sam: "Prebacujem se na vašu milost, budite genialni sa mnom."Nakon što su prestali da se smeju, Lois je upitala, "a sa čijim genitalijama želite da počnete?""Trenutno se osjećam prilično egzotično."Odgovorio sam."Zašto ne dođete i mi ćemo srediti ručak i bolje se upoznati."Lois je predložila. Poklopivši svoju macu, spustila ju je na moj jezik i progutala moj kurac u ustima. Osim toga, da smo išli s njima , oni nikada ne bi mogli uhvatiti našu večeru.""Misliš da moram da provedem ostatak popodneva sa tri prelepe gole žene?"Rekao sam s grimasom, a zatim dodao: "Brzo mi trebaju ostrige."Svidjelo mi se način na koji su njihove gole grudi poskakivale dok su se smijale. Svi smo se povukli u salon, da uživamo u naknadnom sjaju i popijemo još jedno piće. Njegov orgazam ju je doveo preko ivice i njena maca mu je progutala kurac svojim vrhuncem.

Najbolje ponude U kategoriji