High Class Speed Dating London

Mogao sam reći da me pokušava suzdržati, a to me razbjesnilo i tako sam uradila jedino što sam znala - gurnula sam ga kroz prepreku svog grla i duboko u klizav zategnutost. Zgrabio ju je, čitavu šaku dok me još čvršće privukao k sebi i naše usne su počele da se spajaju brže i hitnije dok sam jaukala protiv njega. Bilo je ponižavajuće biti uhvaćen, ali ubod je bio tako dobar da sam uživao u bolu high class speed dating london. Visinska razlika između nas je bila nešto što sam voljela i gurnula sam se na prste da ga još dublje poljubim. Sedam inča tvrdog kuraca bilo mi je u stisku i svidjelo mi se dok mi je ruka klizila gore-dolje osjećajući kako je njegov kurac bio tvrd od željeza sa takvom potrebom za mnom i da skinem, a ipak mu je koža bila tako svilenkasto glatka. Ovo je bilo savršeno, on je bio savršen, a trenutak koji smo podijelili bio je još bolji..

U roku od nekoliko trenutaka njegovo tijelo je počelo da se mijenja, osjećala sam ga napetog i počelo je od njegovih stopala, puzeći uz noge dok nije došlo do kukova, a on je počeo bespomoćno da se migolji, bokovi su ulazili i izlazili iz mojih pohlepnih malih usta sve dok konačno se njegova vreća stegnula u mojoj ruci, povukla se u potpunosti uz njegovo tijelo i tu je bio prvi potok. Mogao sam reći da se osjećao onako kako se tkanina protezala preko mog pjenušavog dupeta. Izvijao sam se dok sam se držao dolje, navodeći svoj mozak da pomisli da sam dobro dok sam stiskao palac lijeve strane u ruci opuštajući svoj refleks grčenja.

Prestala sam da se krećem dok sam ga držala u svom grlu, nosom gurnutim o golu kožu njegove stidne kosti. Obožavala sam ovo, imati muškarca u rukama;nije bilo mesta za pitanje da li me zaista želi ili ne jer je to bilo jebeno očigledno!Jezik mi je skliznuo s usana dok je polako lizao po glavi, povlačeći se po ljubičastom pulsirajućem vrhu i zadovoljno sam uzdahnula dok mi je njegov precum obložio jezik opis speed datinga. Njegovi bokovi su drhtali i dok sam gledala u njega, moje tamne naočale uokviruju moje smeđe oči i duge trepavice, on je još jednom zastenjao povukavši mi glavu još više. Zadovoljit ću te kad budem dobar i spreman da ti uživaš."Ruka mi je iznenada napustila kosu i spustila mi se na lice, udarivši me vrhovima prstiju ostavljajući peckanje i ružičasti trag, a ubrzo se ruka vratila tamo gdje joj je mjesto čvrsto u mojim loknama. Bili su teški njegovim sjemenom i s vremena na vrijeme su se stezali od zadovoljstva koje sam mu pružala i od želje da svrši. Gurao sam ga u usta sve sporije i sporije proždiran čistim, ali muževnim okusom njegove kože i prije nego što sam shvatio, gurao mi se o stražnji dio grla. Usta su mi u tom trenutku bila ispunjena tolikom količinom balavine da bi svaki put kada bih se povukla i gurnula prema dolje, ona bi polako curila iz pečata mojih usana i kapala niz njegovu vrećicu ili na krevet stvarajući mokro mjesto.

Najbolje ponude U kategoriji