Treba Li Probati Brze Izlaske

Bilo je samo pitanje vremena kada će doći kraj, a svaki ubod u Hipolitu stvarao je snažnu želju da svrši, pa čak ni on nije mogao da joj odoli. Noge su joj beživotno visjele sa strane, raširene kako bi mu ostavile više prostora, a ruke su joj se stisnule na njegova mišićava, znojem natopljena leđa, noktima su grebali njegove čvrste mišiće koji su se naprezali svakim udarcem u nju. Sve je bilo previše čudesno, previše blaženo, a talasi moći koji su se slijevali sa Theloxovog tijela učinili su ovo iskustvo još nezaboravnijim. Utjelovila je sve ideale Temiskire, vrline ljubavi, snage, saosećanja i plemenitosti, njenu ljepotu koju su blagoslovili sami bogovi i njenu moć koja se podudara s onom koju imaju čak i legendarni kriptonci koji su hodali Zemljom.
Kada su prebrodili šok, Hipolita je naredila svojim Amazonkama da prirede pristojnu gozbu, ne, proslavu za svog gospodara. Uhvativši ga za ramena da privuče njegovu pažnju, Hipolita mu se obratila tihim i zavodljivim glasom."Sanjao sam o ovom danu deset hiljada godina, gospodaru. Jako ožalošćeni smrću svog boga i kralja, sahranili su Theloxa u udaljenom hramu duboko u šumama svog ostrva. Vaše ćerke su jako dobro prihvatile moj kurac, ali ja sam bio najželjniji tebe, Hipolita.""Znam, gospodaru, kao i ja."Hippolyta je stajala ispred Theloxa, a njen pokret je privukao pažnju Amazonki koje su se zabavljale, koje su odmah znale da će najbolji dio festivala uskoro početi.
Protiv grlića materice, lako se probio kroz rupu pravo u samu dubinu amazonske kraljice, a njenu matericu ophrvali su nemilosrdni naletovi srži. Svijet je preoblikovan njihovim ratom, a hiljade su poginule u sukobu koji je razbio hiljadugodišnje carstvo.
Dozvolio je Amazonkama da se osvete arogantnom čovjeku, a njegova lubanja je i danas bila postavljena na vrhu palate. Želim da me i dalje jebe, želim da osjećam kako me koristi dokle god mogu. Svijet se promijenio dok je on bio hibernator, i morao je znati s čime ima posla prije nego što učini bilo kakve značajne poteze treba li probati brze izlaske. Amazonke su postale još žustrije dok su gledale njihovu kraljicu kako jebu pred cijelom nacijom. Hipolitin donji dio tijela bio je prekriven spermom, a većina je curila iz njene prenatrpane pičke.

Njeno telo se senzualno trljalo o Theloxovo, njene sise su bile toliko toplo pritisnute u njegova grudi da se činilo da zrači toplotu skoro jednako jakom kao i njegov božanski oblik. Thelox se razlikovao od majčinog načina vladanja. Rekao bih vam sve što će se dogoditi, ali sam pao u komu čim sam zakoračio na ostrvo."Thelox je podigao pogled prema njoj i nasmiješio se, natjeravši je da pocrveni."Festival počinje da se zahuktava, gospodaru. Thelox, koji je jebao Hipolitu gotovo cijelu noć, ubrzo je osjetio kako mu se orgazam gomila u jajima. Thelox je ustao, a njegova odjeća je svjetlucala poput fatamorgane prije nego što je nestao dok je prišao kraljici. razuzdaniji dio proslave."Hipolita je rekla. Ponovo se potvrdio, Thelox se uvjerio da je u poziciji prije nego što je počeo da zabija, krećući se brže sada, jebanje sa većom žestinom.

Najbolje ponude U kategoriji