Aplikacija Za Upoznavanje Uk

Njeni beli zubi blistali su u osmehu dok je silazila. Umočila je ruke u ulje i počela masirati veliki crni dildo. Crni rob je zaustavio batinanje i ponovo se nagnuo. Publika je osjetila vrhunac i počela skandirati: "Jebi je, jebi je, jebi je."Crna robinja je klečala, pobjednički podigavši ​​ruke. Bila je to jedna od najponižavajućih noći koje je Fiona ikada provela, a ipak, na kraju je bila vruća i mokra.
Potom je Pam posegnula naprijed i povukla materijal prema gore tako da je komadić sa stražnje strane bio čvrsto ugrađen u Fioninu pukotinu aplikacija za upoznavanje uk. Ubrzo je crna robinja zabijala dildo u njeno dupe sve dok nije bila zakopana do balčaka. Crnkinja je tada ispružila ruku, zgrabila Fionine sise i bacila je na pod jame.
Crni rob je zatim sa strane pokupio Fionine sise, stisnuvši ih zajedno. Pam se nasmijala.

Crnkinja je uhvatila za gležnjeve, povukla ih i širom ih raširila izlazi sa stidljivom nesigurnom djevojkom. Pustila ju je da puzi nekoliko stopa, a onda je ponovo bacila na nju. Gomila je bila na nogama da bolje pogleda Fionin obrijani otvoreni prorez. Yardley je uvijek bio tu da je posmatra. Pam ju je ostavila vezanu za stub kreveta dok se ona priljubila u krevet i spavala.
Gospodarice, uključujući i Pam, nagomilale su se oko ulaza u kuhinju dok je Fiona stajala iznad žute lokve na podu. Crni rob nije pokleknuo, već je podigao Fionu s nogu i zamahnuo je. Njene tvrde glutenice su se uvlačile i izlazile za posmatrače, koji su navijali. Umjesto toga, rekla je: "Mogu li, molim vas, pišati, gospođo?"Fiona je teturala napolju dok su je Pamine oči pratile. Njen prvi orgazam je brzo došao i ona je udarila protiv napadačkog dilda, ali Pam nije prestala. Dildo na strap-onu je bio ogroman, a ispod je visio par lažnih loptica. Stajala je pred robom dok joj je mazio toplo ulje po cijelom tijelu, ispod gornjeg i donjeg dijela njenog bikinija. Idi u svoju sobu, skini tange , postavi se preko konja, raširi noge i čekaj me."Učinivši sve što je Pam tražila, Fiona je čekala, sagnuta nad konjem, a njene sise su se sada ljuljale s gornjeg dijela bikinija.Čekala je i čekala. Takav je bio Fionin novi život.

Pam je zarežala: "Govorite, gospođice puno sisa. Dok je Fiona gledala u plafon, videla je velike kuke u uglovima.

Najbolje ponude U kategoriji