Kada Online Upoznavanje Radi

Uhvatio sam nekoliko žena u svlačionici kako me odjavljuju. Očigledno, Stark Fitness je lanac klubova zdravlja koji prodaje članstva u klubovima zdravlja samo ženama.

Progutao sam ga, a onda me Pru odvela dolje u sobu za tuširanje. Josephineino lice je bilo zajapureno, a izraz njenog lica izgledao je kao mješavina šoka, zbunjenosti i oduševljenja. Otišao sam do ormarića i uzeo svoju odjeću. Dobila sam sportski grudnjak i neke yoga helanke koje su se savršeno slagale s crop topom koji sam već nosila."Osvojit ću ovaj izgled", povjerila sam Prue.Činilo se da se složila, ali je pitala: "Gdje ćeš ga nositi? Važan faktor za potresanje novog izgleda je imati ogromnu publiku ljubomornih mrzitelja i obožavatelja."Na kraju smo otišli u Stark Fitness.
Kada sam čuo da se Natin auto odvezao, okrenuo sam se Pru i upitao: "Tvoja majka me neće baš pitati o mom seksualnom životu kada se vrati kući, zar ne?""O Bože", jadno sam zastenjala. "Kada završimo ovde, odvešću te u vešeraj," Stefania je rekla dok sam stajala u kadi, a ona mi je brijala slabine sigurnosnim brijačem kada online upoznavanje radi. Ejpril je očekivala da ću biti odsutan između pet i dvanaest dana, pa mi je spakovala i torbu sa nekoliko promjena odjeće. April je stavila ruku između mojih grudi i gurnula me nazad dole.

Ljudi bi pozdravljali moje ljubavnice i govorili stvari poput , "Tvoj rob je tako divan!Mogu li da je dodirnem?" Kada sam se probudio iz sna, pažljivo sam stavio ruku oko grla i bio sam pomalo razočaran kada sam shvatio da nema robovske kragne. Pru je iskoristila naše blizine jedni drugima i bisudjelovati u javnom ispoljavanju naklonosti, poput ljubljenja me u obraz ili milovanja po mojoj ruci dok me uči kako da koristim štapiće za jelo. Pru je poskakivala u koraku dok smo hodali, bila je sretna kao malo dijete u Diznilendu.
Bio je to odličan prodajni teren. Ubrzo su prikupljali naknade za teretanu od miliona žena koje su htjele da vježbaju bez gledanja. Odmah mi se svidjela."Vrlo si sladak", rekao sam, "ali ne želim da pobegnem. Nakon tri dana korištenja kao golu igračku od strane dvanaest različitih žena, bila sam potrošena. Dakle, zaista, bili smo prijatelji tek oko šest sedmica."Pa, kako si ti, Cheryl se poznaje?"Pitao sam Josephine."Mi smo prijatelji iz teretane", odgovorila je Josephine, "Zajedno smo radili časove, a jednom kada sam napregnuo mišić na času kik boksa, Pru mi je pomogla da siđem dole kako bih mogla da se potopim u hidromasažnoj kadi.""Da, pa, Pru je sjajna djevojka", rekao sam, gledajući Pru. Većina tragova mog nedavnog bičevanja je izblijedila, međutim, još uvijek je bilo nekoliko tragova lošeg izgleda na mojoj zadnjici i stražnjoj strani mojih bedara. Tada sam je jedva poznavao. Srce mi je lupalo, a vagina pulsirala od grozničave, libidinozne žudnje. Nat je pažljivo sipao kafu u putnu šolju i rekao: "Cheryl, da li ti to ozbiljno kažeš da si nečiji rob?"Prestao sam da žvaćem i soba je utihnula. Da, poznavali smo se još kada smo zajedno bili u srednjoj školi, ali smo bili samo drugovi iz razreda. Više je bila kao autsajder, turista, koji viri kroz prozor privatnog kluba. Ne dozvoljava mi da pijem kofein ili bilo šta što goji.""Pretpostavljam da kada ste postali rob, niste razmišljali o tome da će postojati ograničenja u ishrani."Odmahnuo sam glavom u znak negacije i sažvakao svoj đevrek pro und contra online dating. Putovao je po zemlji, navraćao kod porodice i prijatelja.

Najbolje ponude U kategoriji