Sajtovi Za Upoznavanje Nemoguće

Druga dva su na njegova dva sata, na kraćem dijelu drvenog stola.
još nešto se dešava tamo u galaksiji... Ili barem, nešto tako, kao što su sve vrste boja i zvijezda prošarane glavnim pogledom na prednjem dijelu mosta. To može značiti samu sigurnost, sigurnost i opstanak svih u galaksiji."Maksvel je zastao malo duže kako bi dozvolio informacijama da uđu pre nego što je nastavio još jednom."To znači, gospodo, da se obučete, javite se u svoje stanice i provedete borbene vježbe na svakom koraku na putu do mjesta nesreće Concorda. Jedan od ekrana stola prikazuje viruse koji su poslati ili primljeni. Ko su dovraga ovi ljudi?Ne baš onako kako su ih opisivale njihove brošure.... Disk ne reaguje, ali nastavlja da se puni.""Kapetane, senzori otkrivaju nešto što ometa pogonski sistem. Zatim su se dva ekrana pojavila odmah iznad ispred stolice. I čini se da posada neće imati priliku da odmah upozna svog Kapetana....
Helm, izvedite nas na jednu četvrtinu potiska. Ovo je misija najvišeg prioriteta. Spitfire je fregata klase Intrepid, koja je naoružana i brza za mali brod u video igrici pod nazivom PULSAR: LOST COLONY. Ali što se tiče posade... Motori su počeli da predu u tiho režanje sajtovi za upoznavanje nemoguće.

Jedan od njih bio je kapetan, kapetan James Maxwell iz kolonijalne unije. Glavni potisnici, manevarski potisnici, inercijski potisnici i reverzni potisnici su na mreži."Sledeći, poručnik Sanders."Glavni top je potpuno napunjen i spreman. Maksvel je pretpostavio da je komandant Džekson preuzeo svoju poziciju u glavnoj inžinjeriji, a poručnik Sanders u zalivu oružja, gde su postojale stanice za sva brodska oružja, uključujući i automatizovani sistem naoružanja.

Iznenada je njegova posada dotrčala na most u svojim izdanim krevetima, svi zureći u Maxwella. Rex! Je li jump drive već napunjen?!"Postala je standardna procedura da se odmah pokrenu pripreme za jump drive tako da je jump drive napunjen i spreman u slučaju nužde, na taj način mogu izbjeći korištenje komande hitnog slijepog skoka. svemirski dok.Čim se brod oslobodio, počeli su da pucaju manji potisnici uz bok broda, ispod i na vrhu. Zapovjednik je sada kapetan James Maxwell."Odmah nakon toga, brod je oživio.
Kompjuter. Maksvel je teško uzdahnuo: "Uopšte nije dobar početak. Ljudi u stanici su pretpostavili da će eksplodirati ako pogon za skok bude kritičan. Skoči, šefe!""Uključivanje jump drive-a...
Obično je glavni inženjer bio odgovoran za pokretanje pripreme za skok i uključivanje pogona za skok, ali je Komanda kolonijalne unije konačno shvatila da bi kormilo koristilo mogućnošću uključivanja pogona, u slučaju da je inženjer zauzet popravkama ili nesposoban."Dobili smo zeleno svjetlo za lansiranje, kapetane."Rekla je Amanda Paris, zbog čega je Henry okrenuo svoju stolicu unatrag, okrenut prema svojoj stanici, očekujući naredbu od Maxwella. Stanica na stražnjem desnom dijelu mosta, koji je južno desno, bila je Inženjerska stanica.
ali se za njih više nikad ne čuju. Oba rafalna topa su napunjena i spremna.
Jedan je prikaz statusa nuklearnog uređaja, gdje kapetan može napuniti nuklearku, ali oficir za oružje u odeljku za oružje mora je pripremiti za lansiranje. Jedan od zidnih ekrana je ekran statusa broda, a drugi ekran komunikacija. To je više poluga koju sve što kormilo treba da uradi je da gurne prema gore da uključi pogon za skok, i povuče nazad da resetuje i pripremi pogon za još jedan skok. Dijagnostika je u zelenoj boji. Zakoračili su na kružni most, sa dva vrlo velika drvena stola koja su ležala odmah iza kapetanske stolice, visoka na šest i sedam sati stolice, gdje se spušta u kraći dio u devet i tri sata, nastavljajući gore do jedanaest i jedan sat, gdje je bio potpuno otvoren do sredine do pilotske stanice.

dovedite ih kući."Admiral je izbacio diktafon iz naslona za ruke stolice i krenuo prema vratima."Oh, i kapetane. Henry je zgrabio polugu većeg izgleda i gurnuo je do kraja naprijed, uključivši pogon za skok u procesu, kao i dajući inerciju amortizeri vrijeme da se pripreme za trzajdrugi put od pokretanja pogona, brod je nestao iz svemirske zone Outposta 44 i bačen u hipersvemir.
Bacač projektila je napunjen i spreman.

Najbolje ponude U kategoriji